Room 66 - Ескейп стаите на София. Признати за едни от най-добрите в света. Филмирай се. Потопи се в един различен свят сред лабиринт от загадки в необичайна обстановка.

 • Тиймбилдинг от Ново поколение
 •  

   

  Какво предлагаме

  Ново, различно и уникално изживяване с огромен екипен и HR потенциал. 

  Можем да организираме вашия Тиимбилдинг   в топ ескейп стаите на София,    като куест на открито сред зеленина и сянка    или като куиз в заведение.

  Екипът на Room 66 има натрупан значителен опит с организиране и провеждане на тиймбилдинг мероприятия. За каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0988 730787 или info@room66.bg. За нас ще е удоволствие да ви съдействаме.

  Нашите клиенти

  Наши клиенти са компании, както с малък, така и с голям брой служители. Сред тях са: Hewlett PackardA1, IBM България, Декатлон, LufthansaTelerikCNSYS, Райфайзен Банк, Първа Инвестиционна Банка,  Гранд хотел София, GFK и много други. Попитайте ги за нас.

  Защо Room 66

  Играта е изключително подходяща за тиймбилдинг, тъй като един от най-важните аспекти на преживяването е отборната игра и взаимодействието между играчите:

  ► В ескейп ситуация, за разлика от стандартните тиймбилдинги, екипите са поставени в напълно непозната и предизвикателна обстановка с  реалистични декори и изпипана до съвършенство история и среда, тествана върху десетки хиляди, осигуряваща безпрецедентен реализъм на изживяването.

  ► Екипите неусетно забравят за това, че участват в тиймбилдинг и хората показват истинското си и неподправено вътрешно аз – започват да играят, а както всички знаем единствено в процеса на игра човек е истински себе си.

  ► За страничния наблюдател, както и за самите екипи, става видимо кои са естествените лидери, кои са мислителите, кои са изразителите на общото мнение и кои са полезните, но игнорирани страни на всеки от участниците.

  ► Може да се разкрият неочаквани страни на характерите, силни взаимовръзки и скрити възможности за развитие на екипите. Много често се забелязва кой мисли, но мнението му бива заглушено от по-агресивните комуникатори, кой се опитва да води и кой всъщност е истинският водач в групата. 

  Какво получавате

  ► Получавате цялостно изживяване: не просто изпълнявате заедно някакви задачи, а преживявате цяла история, в която Вашите действия имат смисъл и същевременно водят до подобряване на взаимодействието в екипа.

  ► Акцентира се върху екипната работа, комуникацията и взаимното уважение в среда изискваща импровизация и екипни усилия.

  ► От участниците не се изискват специфични познания, талант или специални умения. Всичко необходимо е осигурено от нас.

  ► Качествата и ценностите, които се развиват са подобни на тези в работния процес: сътрудничество, активно слушане, гъвкавост, активно мислене, уважение към индивидуалните различия, взаимопомощ и ефективна комуникация

  ► Преживяването Room66 е предизвикателство, което води до повишаване на индивидуалните способности за логическо мислене, взимане на решения и разрешаване на проблеми, силно увеличава сплотеността на екипите и изгражда стабилни връзки в тях.

  ► Пояснява се важността на сътрудничество между индивидите в една група за реализирането на една обща цел. Развиват се слушателските и комуникативни качества, приятелските взаимоотношения между хората.

  ► Подпомага за сплотяване на колектива и се развива чувството за „част от цялото“, редуцират се последиците от стреса и безпокойството, свързани с работата.

  ► Препятствията и предизвикателствата, с които се сблъскват екипите, по естествен път водят до сплотяване и опознаване на хората, до извличане на преден план на силните им страни и рязко открояване на скритите им способности.

  ► Хората инстинктивно и без предварително осмисляне реагират на всички ситуации, в който ги поставят предизвикателствата в стаите, което е идеална възможност за задълбочен анализ на вътрешно-екипните взаимовръзки и възможностите за нейното оптимизиране.

  Какво осигуряваме

  ► Осигуряваме организирането на тиймбилдинг, с различна продължителност и мащаб /от 5 до 5000 човека/.

  ► Работим съвместно с най-добрите стаи в София и можем да организираме отборни игри според вашите изисквания за големина на отборите, разпределението им и времето на провеждане.

  ► Организиране на тиймбилдинги със състезателен или не-състезателен характер.

  ► По ваше желание можем да съдействаме и за цялостно завършване на събитието с организация в подходящо заведение, с церемония за награждаване, осигуряване на подаръци/награди и всичко, от което имате нужда, за да създадем тиймбилдинга, който ще ви удовлетвори напълно.

  Ако имате интерес към организиране на такова събитие или имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0988 730787, 0888 955874 или info@room66.bg. За нас ще е удоволствие да ви съдействаме.