Room 66 - Ескейп стаите на София. Признати за едни от най-добрите в света. Филмирай се. Потопи се в един различен свят сред лабиринт от загадки в необичайна обстановка.

 • Незабравим празник
 • Какво предлагаме?

  Стаите на Room66 са подходящи за отбелязване на всякакви поводи и събития – Рождени и имени дни; Ергенски и момински партита; Предложение за брак; Изненада с повод и без повод; Тиймбилдинг или просто забавен ден с приятели…

  В стаите Room66 и Room66 II можем да предложим само ескейп приключения и да съдействаме за резервация на близко подходящо заведение, ресторант, пицария и т.н. В стаята „Изкуствен интелект“ разполагаме със Стая за почерпки, която можете да резервирате за 40лв на час.

  Детски рожден ден: Ако искате да направите рождения ден на Вашето дете наистина незабравим, то поставете него и неговите приятели в главните роли на страхотно приключение. В нашите стаи, децата ще бъдат пренесени в различни фантастични вселени, а в допълнение можем да ви предложим и пространство за престой, възможности за кетъринг и допълнителна забавна програма.

  Колко ще ми струва?  Рожден ден за 7 деца в стаята ‚Изкуствен интелект‘, с продължителност 2 часа. Една ескейп игри за отбор от по 7-на (180лв) + наем на помещение за почерпка за 1 час (40лв) = 220лв. Ако предпочитате можете сами да осигурите всичко необходимо за почерпката и така общата цена за плащане при нас ще е 220лв. Можем да предложим и варианти за предварителна поръчка на кетъринг, детски менюта, торти и т.н. от партньори, с които работим.

  Събитие с 12 участника в стаята ‚Изкуствен интелект‘, с продължителност 2,5 часа. Две последователни ескейп игри за отбори от по 6-ма (2х160=320) + наем на помещение за почерпка за 2,5 часа = 100лв /40лв на час/. Докато едните участници играят в ескейп стаята, другите ще похапнат, после ще се сменят, а накрая ще завършат с ‚Happy birthday’ или 'Горчиво' ;) Ако сте избрали сами да осигурите почерпката, общата цена за плащане при нас ще е 420лв.

  Цените за игра в стаите ни са:

  Игра за 2-ма – 80лв.

  Игра за 3-ма – 100лв.

  Игра за 4-ма – 120лв.

  Игра за 5-ма – 140лв.

  Игра за 6-ма – 160лв.

  Игра за 7-на – 180лв.

  Организирайте лесно празникa за група от 4 до 16 играча с помощта на екипа ни като се свържете с нас на телефон 0988730787 или ни пишете на info@room66.bg ще се радваме да сме Ви от полза.