Room 66 - Ескейп стаите на София. Признати за едни от най-добрите в света. Филмирай се. Потопи се в един различен свят сред лабиринт от загадки в необичайна обстановка.

 • Незабравим празник
 • Какво предлагаме?

  Детски рожден ден: Ако искате да направите рождения ден на Вашето дете наистина незабравим, то поставете него и неговите приятели в главните роли на страхотно приключение. В ескейп стая 'Изкуствен интелект' децата ще бъдат пренесени във фантастична вселена, а в допълнение можем да ви предложим и пространство за престой, възможности за кетъринг и допълнителна забавна програма.

  Колко ще ми струва?  Рожден ден за 6 деца в стаята ‚Изкуствен интелект‘, с продължителност 2 часа. Една ескейп игри за отбор от 6-ма (210лв) + наем на помещение за почерпка за 1 час (50лв) = 260лв. Ако предпочитате можете сами да осигурите всичко необходимо за почерпката и така общата цена за плащане при нас ще е 260лв. Можем да предложим и варианти за предварителна поръчка на кетъринг, детски менюта и др. от партньори, с които работим.

  Събитие с 10 участника в стаята ‚Изкуствен интелект‘, с продължителност 2,5 часа. Две последователни ескейп игри за отбори от по 5-ма (2х175=350) + наем на помещение за почерпка за 2,5 часа = 125лв /50лв на час/. Докато едните участници играят в ескейп стаята, другите ще похапнат, после ще се сменят, а накрая ще завършат с ‚Happy birthday’ или 'Горчиво' ;) Ако сте избрали сами да осигурите почерпката, общата цена за плащане към нас ще е 475лв.

  Рожден ден с продължителност 2 часа:

  Ескейп игра за до 6-ма + 1час помещение за почерпка – 260лв.

  Ескейп игра за 7-на + 1час помещение за почерпка – 295лв.

  Ескейп игра за 8-на + 1час помещение за почерпка – 330лв.

   

  Рожден ден с продължителност 2.5 часа:

  За до 10 играча (2 ескейп игри + 2.5ч. помещение) – 475лв.

  За всеки допълнителен играч се доплащат 20лв.

   

   За Рожден ден на открито с игра-куест в Борисова градина вижте подробности тук

  Стаите на Room66 са подходящи за отбелязване на всякакви поводи и събития – Рождени и имени дни; Ергенски и момински партита; Предложение за брак; Изненада с повод и без повод; Тиймбилдинг или просто забавен ден с приятели…

  В стаите Room66 и Room66 II можем да предложим само ескейп приключения и да съдействаме за резервация на близко подходящо заведение, ресторант, пицария и т.н. В стаята „Изкуствен интелект“ разполагаме със Стая за почерпки, която можете да резервирате за 50лв на час.

  Организирайте лесно празникa за група от 4 до 24 играча с помощта на екипа ни като се свържете с нас на телефон 0988730787 или ни пишете на info@room66.bg ще се радваме да сме Ви от полза.