• Връщане на пари
 • Възстановяване на заплатени суми е възможно само и единствено след уведомяване по телефон или имейл не по-късно от 72 часа преди направената от вас резервация! Депозита / капарото. не подлежи на възстановяване при неявяване на клиенти в резервираният от тях ден и час и без предупреждение за това им действие. 

  Ако сте заплатили по банков път, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във банкова сметка, от която е извършено плащането. В случай, че сте заплатили по банков път с вносна бележка, то трябва да пазите този документ, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашия офис.

  Ако сте заплатили със системата на ePay, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във вашият ePay акаунт.

  Ако сте заплатили на място в нашият офис то, трябва да ни посетите отново, като трябва да съхранявате касовата бележка, която трябва да ни предоставите, за да ви възстановим сумата в брой на момента.

  Ако сте заплатили със системата на PayPal, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във вашият PayPal акаунт.

  Ако сте заплатили със 10 цифрен код на каса на EasyPay, то трябва да ни посетите отново в нашия офис. Трябва да съхранявате удостоверението за плащане издадено ви от каса на EasyPay . Трябва да ни го предоставите, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашият офис.